شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

نگاهی به آمار فروش سینماها در هفته دوم مرداد | فسیل همچنان صدرنشین است

  • کد خبر: ۱۷۷۶۷۰
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
نگاهی به آمار فروش سینماها در هفته دوم مرداد | فسیل همچنان صدرنشین است
از شنبه گذشته تا پایان روز جمعه ۱۷۰ هزار و ۶۵۷ نفر برای دیدن فیلم مورد علاقه خودشان بلیت سینما تهیه کرده‌اند که این تعداد بلیت مبلغ ۷۵ میلیارد و ۳۲۲ میلیون و ۸۵۵ هزار ریال به گیشه‌ها واریز کرد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، بررسی آمار فروش هفتگی سینما‌ها در سامانه سمفا نشان می‌دهد از شنبه گذشته یعنی ۷ مرداد ۱۴۰۲ تا پایان روز جمعه ۱۳ همین ماه تعداد ۱۷۰۶۵۷ نفر از هموطنان برای ۷۷۴۵ سانس بلیت سینما تهیه کرده‌اند که این تعداد بلیت مجموعا مبلغ ۷۵ میلیارد و ۳۲۲ میلیون و ۸۵۵ هزار ریال به گیشه‌ها واریز کرده است.

این درحالی است براساس همین آمار فیلم سینمایی فسیل با سهم ۳۰.۷۹ درصدی از کل مخاطبان این دوره سینما توانست ۵۲۵۴۸ بلیت برای ۱۲۴۱ سانس بفروشد تا مبلغ ۲۲ میلیارد و ۸۸۵ میلیون و ۲۶۵ هزار ریال درآمد به نام خود ثبت کرده باشد و دوباره در جایگاه نخست جدول فروش هفتگی قرار گیرد. به‌این ترتیب ثبت این میزان فروش بلیت در کارنامه فیلم فسیل از ۲۵ اسفند ماه گذشته که اکران فیلم آغاز شد نشان می‌دهد که در طول ۱۴۱ روز کران فیلم فسیل جمع کل درآمد این فیلم از مرز ۲۲۰ میلیارد تومان عبور کند.

از سوی دیگر، شهر هرت در هفته گذشته توانست ۲۸۵۱۸ نفر مخاطب را به خود جلب کند تا با سهم ۱۶.۷ درصدی از کل مخاطبان هفت روز گذشته برای ۹۷۰ سانس مبلغ ۱۵ میلیارد و ۵۷ میلیون و ۷۵۵ هزار ریال درکارنامه خود ثبت کرده باشد و دومین جایگاه پرفروش‌های هفته قبل را در اختیار گیرد. اما سومین جایگاه پرفروش‌ها با سهم ۱۷.۵۱ درصدی از کل فروش به فیلم کت چرمی رسید که در این دوره ۲۹۸۸۴ بلیت فروخت که مبلغ ۱۲ میلیارد و ۳۰۶ میلیون و ۹۳۰ هزار ریال درآمد برایش به ارمغان آود.

در همین حال سه کام حبس نیز با فروش ۱۲۸۶۲ بلیت و سهم ۷.۵۳ درصدی از کل مخاطبان دوره مورد نظر در ۱۰۶ سانس نیز توانست ۵ میلیارد و ۳۹۸ میلیون و ۹۴۵ هزار ریال به دست آورد تا جایگاه چهارم را در اختیار گیرد و به دنبال آن هم مصلحت با سهم ۶.۰۲ درصدی از کل مخاطبان یعنی ۱۰۲۷۶ بلیت برای ۹۰۱ سانس نیز مبلغ ۴ میلیارد و ۴۴ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال درآمد داشت تا جایگاه پنجم را به نام خود کرده باشد.

شهرک هم با فروش ۷۲۹۵ بلیت برای ۶۰۰ سانس در یک هفته گذشت درآمدی معادل ۲ میلیارد و ۸۴۶ میلیون و ۱۳۰ هزار ریال داشت تا به این ترتیب در رتبه ششم جدول پرفروش‌های این دوره شناخته شود و به دنبال آن نگهبان شب با فروش ۷۲۲۴ بلیت برای ۵۶۸ سانس مبلغ ۲ میلیارد و ۶۹۱ میلیون و ۸۹۰ هزار ریال درآمد داشت تا جایگاه هفتم را به نام خود کرده باشد.

البته عروسی مردم جایگاه هشتم جدول پرفروش‌های هفته گذشته را با فروش ۲ میلیارد و ۶۱۵ میلیون و ۳۰ هزار ریالی برای ۵۱۸۲ بلیت در ۲۷۷ را به دست آورد و بعد از آن آهنگ دونفر با فروش ۴۳۰۴ بلیت برای ۲۱۸ سانس و درآمدی معادل ۲ میلیارد و ۳۰۷ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال در جایگاه نهم قرار گرفت.

تصور هم با فروش ۴۶۹۳ بلیت برای ۳۲۷ سانس توانست درآمد یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون و ۸۵۰ هزار ریالی را در کارنامه هفتگی خود در دوره مورد نظر ثبت کند تا به این ترتیب رتبه دهم را به نام خود کرده باشد و به دنبال آن معجزه عشق با فروش ۲۵۱۹ بلیت برای ۱۷۱ سانس توانست درآمد یک میلیارد و ۳۴۴ میلیون و ۲۴۵ هزار ریالی داشته باشد و یازده‌همین جایگاه را دراختیار گیرد.

از سوی دیگر آخرین ساخته کیومرث پوراحمد نیز در دوره مورد ما توانست ۲۶۹۴ مخاطب برای ۳۲۸ سانس به خود جذب کند تا درآمد یک میلیارد و ۲۷ میلیون و ۶۱۰ هزار ریالی آن دوازدهمین جایگاه را برایش به ارمغان آورد و رتبه سیزدهم هم به فصل ماهی‌سفید با فروش ۱۸۳۲ بلیت در ۲۱۷ سانس و درآمدی معادل ۶۳۷ میلیون و ۳۰۵ هزار ریال رسید و نهایتاً چهاردهمین جایگاه را باباسیبیلو با فروش ۴۱۴ بلیت برای ۴۷ سانس و درآمد ۲۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال رسید.

یقه سفید‌ها هم با فروش ۲۸۲ بلیت برای ۱۵ سانس درآمد ۶۴ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال جایگاه پانزدهم را در اختیار گرفت و نهایتا ارثیه فامیلی با فروش تنها ۱۳۰ بلیت در ۶ شانس درآمدی معادل ۲۵ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال داشت و رتبه شانزدهم را به نام خود کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->